Lägesrapport: januari

Detta har hänt.

Utseendet:
Nagelförlängning, fejkad solbränna. Lite väl risigt hår, halvtaskig hy. Har äntligen efter många års strävan en riktig dröm-kropp. Jag är faktiskt skitsnygg. Saker och ting sitter där det ska. Äntligen.

Psyket:
Sönderstressad. Jobbar, tränar, jobbar, tränar. Äter och sover när jag får tid över.

Kosthållning:
En perfekt balans mellan tonfisk, grönsaker och rött råris- och cookie-dough glass från Ben&Jerry's! Kämpar dock ständigt för att inte tappa greppet. Kämpar varje dag och tvingar i mig mat. Det är tungt men jag lyckas verkligen. Vissa perioder kommer alltid vara tuffa, det får jag ta. 

Jobb:
Höga krav och mycket stress. Samtidigt så sjukt roligt och stimulerande. För en gångs skull i mitt liv är jag på rätt plats vid rätt tillfälle.

Privatliv:
Privatliv? Jag träffade Ais i fredags, thats it ungefär. Resten av mina vänner minns nog inte vad jag heter. Snälla, glöm inte bort mig, jag kommer tillbaka i februari!

Sex:
Sex? Vad är det? Jag förstår inte frågan.

Paus

Kommer nog inte uppdatera så mycket nu.


Vad ska jag säga, det är januari.

Hobby

Jag har hittat en ny hobby. Att gå runt och göra spår i snön. Det är så sjukt roligt! Att få till ett riktigt perfekt fotavtryck i perfekt pudersnö är nästan bättre än sex.

Ville bara säga det.

Hur gay är Mika? (the truth at last)

Jag gjorde ett gaytest. Resultatet känns ju föga överraskande.
Kolla hur gay DU är på http://www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/gayometer.html .

Mitt resultat:

Mika is 50% GAY
You're very open minded between the sheets, and just as balanced when out on the streets"


Stör mig inte på krogen- om du är ful

Du blickar ut över dansgolvet på samma sätt som du blickar ut över varorna i grönsaksdisken på ICA en vanlig tisdagkväll efter jobbet. Vad ser fräscht ut, vad är du sugen på, vad är det extrapris på, just nu? Oftast har man som singel, oavsett om man nu vill erkänna det eller inte, någon typ av förväntan på vad kvällen har att erbjuda i form av potentiella ragg. Egentligen är jag inte ett dugg utseendefixerad. Eller det kanske var en lögn? Det jag menar är att jag har väl aldrig varit tillsammans med de där "10 poängarna". För mig handlar det om personlighet och tillit, sedan spelar resten väligt liten roll. Men det är klart, första intrycket ska ju helst vara ett sådant där "wow"-ögonblick. Man vill drunkna i den andras ögon, eller något annat klychigt. 

Du smuttar lite på din drink och vänder dig mot väninnorna. I ögonvrån ser du honom förjäves söka din blick. Åh nej, inte han! Kanske är det alkoholen som får honom att tro att han har en sportslig chans för han kommer fram till dig med sitt fånigaste leende på läpparna, en öl i handen och grumlig blick. Presenterar sig som Anders eller något i den stilen och frågar vad du jobbar med och vad du gör här ikväll. Äsch. "Jag är här med min flickvän". Han höjer på ögonbrynen. Föreslår att han bjuder på en drink. "Nej tack, jag är här med min flickvän, jag är homosexuell". Snubben fattar ingenting och fortsätter ragga. Dålig taktik. Försöker igen. "Jag ska bara gå på toa". Sedan smiter du iväg men 20 minuter senare har han hittat tillbaka till dig. "Var har du varit".  

Varför förstår inte män när de ska ge upp? Och varför förstår de inte att de kanske aldrig hade någon chans från början? Eller är det jag som bara är ytlig och falsk? Den där fulla, fula killen kanske är ett riktigt kap. Öh.. Egentligen. Varför säger man inte bara "Jag är ledsen, jag är inte attraherad av dig"? Skulle det krossa honom om han hörde det? Det slår mig hur värdelös krogen är som mötespunkt. Plötsligt känns internetdejting riktigt seriöst och säkert i jämförelse. Kanske framförallt lättare att sålla bort människor, snabbt och effektivt. Hur gjorde man egentligen innan det var vanligt att träffas på krogen eller nätet? Gav man alla precis samma chans? Har vi kanske idag så många alternativ så vi aldrig blir nöjda? 

Hur haffar man någon speciell, har en trevlig pratstund och bestämmer en träff? Jag vet inte längre. Det känns som man har dissat så många att man inte haft tid att koncentrera sig på annat. Ibland tror jag bara att jag dissar folk, utifall att liksom. Utifall att det är en idiot. Utifall att man inte blir lämnad ifred. Kanske är inte människorna på krogen oattraktiva. Kanske är det jag som inte ser dem. Inte släpper in dem i min bubbla. Kanske är jag bara rädd. Jag vill inte själv ta första steget men jag önskar bara att lite snygga och intressanta människor kunde ta kontakt med mig. Gud vad jag låter hemsk, men några krav måste man väl ha. Jag kräver vackra ögon och ett varmt hjärta. Gör det mig till en dålig människa så må så vara. 


Hey Beyoncé

Beyoncé, raring, vad håller du på med egentligen? Plötsligt är alla låtar hon gör bara värdelösa och alla videos bara pinsamma. Hon gör inte riktig musik längre, hon har ingen rumpa längre, ja, hon är för fan inte ens svart längre. Vad hände egentligen? Gumman, högklackade lackskor gör att jag förlåter mycket, men man kommer faktiskt inte undan med allt.    vad hände?

Tråkigt. Mycket tråkigt.


Allt jag skulle ge

Nytt år och 2008 passerade revy under några sekunder innanför slutna ögonlock. Jag tror att mitt nyårslöfte ska bli att sluta gråta. Jag minns året som gått men en obeskrivlig sorg som aldrig kommer lämna min själ. Det får mig att tänka på allt jag skulle ge för att kunna gå tillbaka i tiden, göra om och göra rätt. Allt jag skulle ge för att ha raderat det där numret, fattat ett annat beslut den där gången, stannat hemma den där kvällen, och så vidare. Tanken gör mig sjuk. Allt jag skulle ge för att bli hel igen. Att sedan inse att jag inte har någonting att ge som betyder något känns än värre. 

Men om jag hade någonting.. Om jag hade någonting skulle jag ge allt. Jag skulle ge allt för att våga känna kärlek. Att våga kämpa och att våga hoppas. Våga lita på en annan människa till 100%. Men jag vet inte om jag kan. Kanske är det redan för sent, jag vet inte. Mest av allt vill jag leva om det gångna året och ställa allt till rätta. Men en del av mig vill tänka framåt. En del av mig har insett att jag måste förändra mig själv och mitt sätt att leva. En del av mig har ännu inte gett upp. Men tanken på 2008 kommer alltid få mig att gråta och jag kommer aldrig sluta tänka på vad jag skulle ge för att se in i de där ögonen. Hålla dig i mina armar. I en annan tid. I en annan värld.   

Ett nytt år förändrar inte allt. Jag har fortfarande ingenting att leva och dö för. Jag kommer aldrig att ha någonting. Utan dig, är jag ingenting, har jag ingenting.  

December. Januari. September.   

RSS 2.0